top of page

Ruya

Skapa ett koncept och en kommunikationslösning för att öka kännedomen om den nya plattformen influens.se ska lansera och locka influencers att vilja bli medlem och ta del av plattformen.

RUYA är ett fiktivt solglasögonmärke som lanseras för att marknadsföra en ny branschorganisation för influencers. Organisationen startas på intiativ av branschtidningen influens.se. Kampanjens syfte är att locka influencers att vilja bli medlemmar redan innan branschorganisationens lansering. RUYA marknadsförs genom användandet av influencer marketing. Etablerade influencers marknadsför solglasögonen som ett helt vanligt samarbete där RUYA är maskerat som ett nytt solglasögonmärke. Det är först senare bluffen uppdagas och branschorganisationen görs sig till känna som avsändaren. RUYA skickas även ut i form av PR-bud till en större skara influencers vilka är omedveta om avsändarens identitet.

RUYA representerar branschorganisationens vision om en strålande och hållbar bransch där influencers kan fortsätta blomstra.

Meaning of ruya: dream, vision, seeing, viewing and looking

gulis.png
RUYA_logga-stor.png
RUYA_paket_WHITE.png

Vi vill dra nytta av det faktum att organisationen inte finns ännu, genom att skapa en awareness-kampanj som bygger uppmärksamhet och mystik.


Vi skapar därför en "meta-kampanj" där vi gör pressutskick som på ett innovativt sätt leder influencers in i den nya branschorganisationen. Det är sedan i solglasögonen på insidan influensers förstår att det egentligen handlar om en ny branschorganisationen som de leds in till genom en QR-kod.

Genom att befinna oss i influencers egna forum och tala deras språk, visar vi på styrkan som influencer marketing besitter.

P1011484 (kopia).JPG
P1011414 (kopia).JPG
P1011274.JPG
RUYA STORYS.jpg
bottom of page